Register uitvaartverzorgers

Groot Uitvaart De

KvK-nummer: 32049623

Havenstraat 23-25
1271 AB HUIZEN

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen

Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden.

Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene.

Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg.

Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel of mail ons vrijblijvend.

Uitvaartverzorgers 3

  • E.B. Kos-Kruimer
  • H. de Groot
  • M. de Groot