Register uitvaartondernemingen

Afscheidshuis de Hoeskamer

KvK-nummer: 72559896

Dorpstraat 53
6122 CE BUCHTEN

Afscheid nemen van een dierbare. Je staat er liever niet bij stil. Toch komt ook voor jou een keer dat moment. Het is de enige zekerheid die het leven biedt. En als het eenmaal zo ver is, wil je dat graag op een betekenisvolle en waardige manier doen.

Je hebt een persoonlijke en eigentijdse uitvaart voor ogen, Samen met jou geven we vorm aan een onvergetelijk afscheid dat troost en houvast biedt voor de tijd erna. We geven samen invulling aan een afscheidsceremonie, waarin iedereen je dierbare zal herkennen. Daarbij vormen jouw herinneringen en verhalen de inspiratiebron. Maar ook de dagen vóór de uitvaart zijn belangrijk voor het rouwproces. Samen kijken we wat passend is voor jou en je naasten.

Ons uitvaartcentrum, gevestigd in een karakteristiek voormalig gemeentehuis, is uniek in de regio. Wij ontvangen onze gasten in een ruime en huiselijk ingerichte rouwkamer.
Daarnaast beschikt ons afscheidshuis over een aula waar persoonlijke afscheidsbijeenkomsten in kleine kring en grotere condoleancebezoeken mogelijk zijn.
De voormalige raadszaal van het gemeentehuis is ingericht als sfeervolle koffielounge, waar naar eigen wens die consumpties geserveerd kunnen worden, die jij voor dat moment passend vindt.
En voor de allerkleinsten is er een eigen speelkamer.

Uitvaartverzorgers 2

  • H.G.M. Kempkens
  • I.C.T. Golsteijn